Rasveta

Javna rasveta – Neispravno stanje javne rasvete trenutno je najveći problem mnogih opština. U ovoj oblasti je IMAO grupa izvrsnim partnerom za celokupnu rekonstrukciju pogotovo zahvaljujući bogatim referencama ranije realizovanih projekata.  Naš tim radi sa najsavremenijom tehničkom i softverskom opremom. Klijent dobiva Studiju rasvete, koja mu pomaže kod odabira pravog rešenja. Pravim izborom kvalitetne rasvete kupac dobija priliku za smanjenje potrošnje na javnoj rasveti, povećava sigurnost na ulicama,... Nudimo rasvetu saobraćajnica, parkova, zgrada, istorijskih građevina,...

 

Kombinovana solarna rasveta i sistemi LED rasvete postaju oblik solarne energije koja se koristi kao nova alternativa tradicionalnim oblicima izvora svestlosti jer se odlikuju visokim stepenom efikasnosti, uštedom energije, očuvanjem sredine i ostalim karakteristikama jedinstvenim za solarne sisteme. U saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima opreme za rasvetu u mogućnosti smo izraditi kratkoročnu studiju za osvetljavanje javnih površina, raznih objekata i građevina a najviše za osvetljavanje gradova i sela. Tokom dana sunčeva energija pretvara se putem panela u električnu energiju, koja se generiše u akumulatorima. Rasvetni sistemi osim uštede energije koja dolazi iz obnovljivih izvora, mogu biti daljinski upravljani i regulisani što eliminiše tradicionalno isključivanje svetla noću u periodu između ponoći i 4:00h ujutro. Solarna LED osvetljenja takođe nalaze svoju primenu kod osvetljavanja parkova, zgrada, bilborda i ostalih površina.

 

Unutrašnja rasveta - Osim javne rasvete našim klijentima obezbeđujemo osvetljenje enterijera i eksterijera. S obzirom na tehničke norme i zahteve osvetljavamo spoljne i unutrašnje prostore zgrada, sportske centre, igrališta, škole, proizvodne hale, poslovne centre i sl.

 

            IMAO group | IMAO Češka| IMAO Slovačka | IMAO Bosna i Hercegovina | IMAO Rumunija | IMAO Hrvatska |Hibridni bojleri